In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

ГОЦКА ЗВОНКО ЈОВАНОСКИ УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ТРИЗЛА; 7А ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГОЦКО-АВТО УНИВЕРЗАЛ УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ОРДЕ ЧОПЕЛА; 108А ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГПТД БОБИ ГРАДБА ДООЕЛ ПРИЛЕП - ВО ЛИКВИДАЦИЈА

БУ Г ДЕЛЧЕВ ЗГ МАКЕДОНИЈА; ББ ЛОК 25 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАЃАНСКА АКЦИЈА ЗДР НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

ТОЧИЛА 1; А2/21 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА НЕ-ИМА

ЈОСКА ЈОРДАНОСКИ; ББ/Гр базен ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАДБА ЈАСЕН ИНЖИНЕРИНГ ДОО

1-ВИ МАЈ; 17 ВИТОЛИШТЕ
ПРИЛЕП Македонија

ГРАДБА АКЦИОНЕРСКО ГРАДЕЖНО ДРУШТВО ПРИЛЕП

ДИМО НАРЕДНИКОТ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАДБА ИНЖЕНЕРИНГ ФИЛИП 2 УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ПЕЛАГОНИЈА; 22 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАДБА-ЈАСЕН МИЛЕ ДЕСПОТОСКИ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ ПРИЛЕП

КЕЈ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ; 6 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ГРАДБА-УНИС ЃОРЃИ СТОЈАНОСКИ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ ПРИЛЕП

КОРДУН; 22 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.