In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

ВЕЛМАК-КОМПАНИ ДООЕЛ

СОТКА ЃОРЃИОСКИ; 46 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕЛТ МЕТАЛ ВАСКА МИРЧЕСКА УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ЈАНЕ САНДАНСКИ; 39 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕН-ДАР ВЕНДИ УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛПРИЛЕП

БРАЌА ЛАМЕСКИ; 38 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНДИ 2007 УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ; 132 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНЕНА ПЗО АПТЕКА ПО ПРИЛЕП

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ; 112 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНЕРА ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИЛЕП

ЃОРЕ ЃОРЕСКИ; 41 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНЕРА-ЈУГО-КОМЕРЦ ПО С ЦАРЕВ ДВОР РЕСЕН

НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ; ББ ЦАРЕВ ДВОР
РЕСЕН Македонија

ВЕНЕЦИЈА

ЦЕЛЕ ПАВЛОСКИ - ЏГУРЕ; 1 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНЕЦИЈА ПО УВОЗ-ИЗВОЗ ПРИЛЕП

МОША ПИЈАДЕ; 119 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ВЕНИКО-КОМЕРЦ УВОЗ-ИЗВОЗ ПО ПРИЛЕП

ДИМЧЕ АНТУЛЕСКИ; 108 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.