In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД УПРАВАТА ПРАВОСУДНИТЕ ОРГАНИ И ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; ББ СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД ШУМАРСТВОТО ДРВНАТА ИНДУСТРИЈА И ЕНЕРГЕТИКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

БУЛЕВАР ДВАНАЕСЕТТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА; 2 СКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА
КИСЕЛА ВОДА Македонија

СИНДИКАТ ПРИ Ј П ЗА СТОП СО СТАМ И ДЕЛ ПРОСТ ПРИЛЕП

БРАЌА ЛАМЕСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ АД ПРОЛУКС ПРИЛЕП

КРУШЕВСКО ЏАДЕ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ АД ТУТУНСКИ КОМБИНАТ ПРИЛЕП

МАРКСОВА; 101 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ БИЛЈАНА ВАТАРА ПРИЛЕП

ЛЕЦЕ КОТЕСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА Ј К П ПРИЛЕП

ПИТУ ГУЛИ; 6 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ ГРАД БИБЛИОТЕКА ПРИЛЕП

МАРШАЛ ТИТО; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ О У БЛАЖЕ КОНЕСКИ ПРИЛЕП

ТОЧИЛА 1; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ ПРИ О У КИРИЛ И МЕТОДИЈ С КАНАТЛАРЦИ

НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ; КАНАТЛАРЦИ
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.