In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

СИНДИКАТ НА Г И Ф И Х НА Р МАКЕДОНИЈА ПРИЛЕП

ЛАДО ЛАПЕЦОТ; 100 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ НА ЕЛЕК ДИСТРИБУЦИЈА

БОРКА УТОТ; 1А ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ НА ИНДУСТРИЈА ЕНЕРГЕТИКА И РУДАРСТВО НА МАКЕДОНИЈА-СИЕР СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; 2А СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СИНДИКАТ НА ПОШТЕН И ТЕЛЕК РАБОТ НА МАКЕДОНИЈА ПРИЛЕП

МАРКСОВА; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ НА ПОШТЕН И ТЕЛЕКУМУН РАБ НА МАКЕДОНИЈА ПРИЛЕП

МАРКСОВА; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ НА ПОШТЕНСКИТЕ И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИТЕ РАБОТНИЦИ НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

ОРЦЕ НИКОЛОВ; ББ СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД АГРОИНДУСТРИСКИОТ КОМПЛЕКС НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА АГРО-СИНДИКАТ СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; 2 А СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД СООБРАЌАЈОТ И ВРСКИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; 2 СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД ТЕКСТИЛНАТА КОЖАРСКАТА И ЧЕВЛАРСКАТА ИНДУСТРИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

БУЛЕВАР ДВАНАЕСЕТТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА; 2 СКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА
КИСЕЛА ВОДА Македонија

СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД УГОСТИТЕЛСТВОТО ТУРИЗМОТ КОМУНАЛНО-СТАМБЕНОТО СТОПАНСТВО ЗАНАЕТЧИСТВОТОТО И ЗАШТИТНИ ДРУШТВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

БУЛЕВАР ДВАНАЕСЕТТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА; 2 А СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМ Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.