In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

ФОНД ЗА КОМУНАЛНО УРЕДУВАЊЕ ПРИЛЕП

ПИТУ ГУЛИ; 2 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОНД ЗА ЛОКАЛНИ ПАТИШТА ВИТОЛИШТЕ

НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ; ВИТОЛИШТЕ
ПРИЛЕП Македонија

ФОНД ЗА ЛОКАЛНИ ПАТИШТА ТОПОЛЧАНИ

25-ТИ МАЈ; ТОПОЛЧАНИ
ПРИЛЕП Македонија

ФОНД НА ПЕНЗИНСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА

БУЛ 12-ТА МАКЕД БРИГАДА; 2 СКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА
КИСЕЛА ВОДА Македонија

ФОНДАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА И РАЗВОЈ ПРИЛЕП

ЦАР САМОИЛ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОРЗ ФОНДАЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА ЗАЕДНИЦИ ПРИЛЕП

КРУМЕ ЈАСКОСКИ; 31 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОРТУНА-ККД ДООЕЛ ПРИЛЕП

СТЕВАН АПОСТОЛОСКИ; 21 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОРУМ ЗА АВАНГАРДНА КРЕАТИВНОСТ ПРИЛЕП

КЕЈ 1-ВИ МАЈ; 64 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОТИНИ МОДА

КАРАОРМАН; 32 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ФОТО ЗРАК-ЈУНИОР АЛЕКСАНДАР ДЕСОСКИ ДООЕЛ ПРИЛЕП

СОТКА ЃОРЃИОСКИ; 45 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.