In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Список на регистрирани фирми во град Прилеп. Секое нивно категоризирање и пребарување по категории претходно се наплаќа. За детални информации обратете се кај администраторот на страната, или на посочениот контакт.

Од prilep.net

ЅВЕЗДА-ТВИНС ДООЕЛ

БУЛЕВАР МАРШАЛ ТИТО; 45 А-8 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

Ј И Т ЈТД ПРИЛЕП

ТРИЗЛА; 2 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

Ј Ц С-ШПЕД ЕКСПОРТ-ИМПОРТ ДООЕЛ ПРИЛЕП

МОША ПИЈАДЕ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

Ј-СОЛЕ-2000 УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ДИМО НАРЕДНИКОТ; А3-10 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ И ЗАШТИТА НА МАГИСТРАЛНИТЕ И РЕГИОНАЛНИТЕ ПАТИШТА МАКЕДОНИЈАПАТ-СКОПЈЕ Ц О

ДАМЕ ГРУЕВ; 14 СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОСТОРНИ И УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ

ПИТУ ГУЛИ; 2 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ЈАВОР-ДИМАЦО УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ДАМЕ ГРУЕВ; 107 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ЈАГО-ИМПЕКС УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ ПРИЛЕП

ПИРИНСКА; 24 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ЈАДА

КОПАРСКА; 15 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ЈАКОБС ЕЛИЗАБЕТА ЗЕРОСКА И ДР УВОЗ-ИЗВОЗ ДОО ПРИЛЕП

БИТОЛСКА; 27 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.