In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Институции

Институции (84/- )

Локална самоуправа, Државни органи, Служби

 

СИНД ОРГ 11-ТИ ОКТОМВРИ -ЕУРОКОМПОЗИТ ПРИЛЕП

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНД ОРГ ПРИ МЕТАЛЕЦ АД ПРИЛЕП

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ; 2/11 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНД ОРГАН НА АД ПЕЛАГОНИЈА ТРАНСПОРТ ПРИЛЕП

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИ АД ЖИТО ПРИЛЕП ПРИЛЕП

ЛЕНИН; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИ ЕУРОМЕТИНГ АД ПРИЛЕП

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ; 2/42 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СИНДИКАТ НА ГРАФИЧКА ИНФОРМАТИВНА ФИЛМСКА ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ И ПРОИЗВОДСТВО НА ХАРТИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

БУЛЕВАР ДВАНАЕСЕТТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА; 2-А СКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА
КИСЕЛА ВОДА Македонија

СИНДИКАТ ПРИ О У ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ ПРИЛЕП

11-ТИ ОКТОМВРИ; 145 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СОЈУЗ НА ЖЕНИ ПРОТИВ ДРОГАТА НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

РЕПУБЛИКАНСКА; 12 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СОЈУЗ НА СПОРТОВИ НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ЛАДО ЛАПЕЦОТ; 15 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СОЈУЗ НА УЧИЛИШЕН СПОРТ НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

РАМПО ЛЕВКАТА; 2 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.