In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Институции

Институции (84/- )

Локална самоуправа, Државни органи, Служби

 

РУРАЛНА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈА

АНДОН СЛАБЕЈКО; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

САМОСТОЕН СИНДИКАТ ЗА ЗДРАВСТВО ФАРМАЦИЈА И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; 2-А СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

САМОСТОЕН СИНДИКАТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И КУЛТУРА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; 24 СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

САМОСТОЕН СИНДИКАТ НА ОСН УЧ СТРАШО ПИНЏУР С МАЛО КОЊАРИ

НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ; МАЛО КОЊАРИ
ПРИЛЕП Македонија

САМОСТОЕН СИНДИКАТ НА РАБОТНИЦИТЕ ОД ЕНЕРГЕТИКА И СТОПАНСТВО НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

12-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА; ББ/РАБОТНИЧКИ-ДОМ СКОПЈЕ - ЦЕНТАР
ЦЕНТАР Македонија

СВ НАУМ ОХРИДСКИ ЗДРУЖ НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

ЛАДО ЛАПЕЦОТ; 15А ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СВЕСТ ЗДРУЖЕ НА ГРАЃАНИ ЗА ДЕМОКРА И ЧОВЕЧКИ ПРАВА

КЕЈ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ; 10 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СВЕТА ТРОЈЦА ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ; 34 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СЕГА КОАЛИЦИЈА НА МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ПРИЛЕП

МАРШАЛ ТИТО; 112Е ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

СЕНСЕИ СПОРТСКО ДРУШТВО ПРИЛЕП

МАРКО ЦЕПЕНКОВ; 6 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.