In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ObjectX

  • IMG_1704.JPG

  • IMG_1769.JPG

  • IMG_1772.JPG

  • IMG_1777.JPG

  • IMG_1790.JPG

  • IMG_1794.JPG

  • IMG_1803.JPG

  • IMG_1737.JPG

  • IMG_3083.jpg

Институции

Институции (84/- )

Локална самоуправа, Државни органи, Служби

 

ПРИЈАТЕЛСТВО ДЕТСКА АМБАСАДА НА СИТЕ ДЕЦА НА СВЕТОТ ПРИЛЕП

ТОЧИЛА 3; К3 Б/11 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ПРИЛЕПСКИ МЕЧКАРИ ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

РЕПУБЛИКАНСКА; 24А ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ПРИЛЕПСКО ЗДРУЖ ЗА ОБН И ЗАШ НА СТАР ГРОБИШ ПРИЛЕП

КРУМЕ ВОЛНАРОСКИ; 26 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

ПРИЛЕПСКО ЗДРУЖЕНИЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ ОД ЕГЕЈСКИОТ ДЕЛ НА МАКЕДОНИЈА И НИВН ПОТОМЦИ

КЕЈ 1-ВИ МАЈ; 64 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

Р Д Г НОВА НАДЕЖ

БОРКА ТАЛЕСКИ; 222 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

РАЗВОЈ ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

ГЕНЕРАЛ ВАСКО КАРАНГЕЛЕСКИ; 15 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

РАЗВОЈНИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ПРИЛЕП

ВЕЛЕБИТ; 14 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

РЕАЛНОСТ-06 ПРИЛЕП

ДИМО НАРЕДНИКОТ; 53 ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

РЕГИОНАЛЕН ХЕНДИКЕП ЦЕНТАР ПРИЛЕП

СТЕВАН АПОСТОЛОСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија

РЕГИОНАЛНО ЗДРУЖЕНИЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ

СТЕВАН АПОСТОЛОСКИ; ББ ПРИЛЕП
ПРИЛЕП Македонија
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.